Zašto ŠaljiDalje.hr?

Zato što vam dovodimo nove klijente, puno novih klijenata i to odmah.
Sve to nećete ništa platiti, naprotiv mi ćemo platiti vama.

Za razliku od klasičnog marketinga, mi vam rezultate i nove klijente možemo obećati.
Ako vas iznevjerimo usluga vas neće koštati ništa.

Da, znamo zvuči dobro! No sigurno se pitate: "Negdje mora biti "tajna" ili nešto što ispisano malim, oku gotovo nevidljivim, slovima. Tajne i malih slova zaista nema!

Naši kupci popust na vašu uslugu mogu ostvariti tek ako je kupi minimalan broj kupaca i to u dogovoru s vama.
U protivnom vašu smo uslugu putem e-mailova, predstavljanjem na našoj web stranici i oglašavanjem, potpuno besplatno predstavili velikom broju ljudi.
Svakoga dana na našim internetskim stranicama nastojimo ponudit uslugu ili proizvod po cijeni koja je toliko niska da je baš svatko želi kupiti. Ponudu šaljemo na desetke tisuća e-mailova, a kompletan trošak oglašavanja na vodećim internetskim stranicama, društvenim mrežama i radio postajama plaćamo mi. Ukupnu zaradu dijelimo s vama i to samo za one korisnike koji kupe kupon te se uživo uvjere u kvalitetu vaših usluga. Uvjereni smo da će nakon toga doći po još!

Što mi drugi nudimo našim partnerima?

Za razliku od drugih grupnih kupovina zantno smo fleksibilniji prema našim partnerima, a nakon prve uspješne suradnje ponudit ćemo vam i nešto sasvim drugačije! O detaljima će vas na terenu upoznati neki od naših prodajnih predstavnika.

S kim sve surađujemo?

Apsolutno sa svima! Ako imate odličnu uslugu i spremni ste je podijeliti s našim korisnicima po mega povoljnoj cijeni - javite se!