Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje putem internetskih stranicama SaljiDalje.hr

Općenito

1. Internetska stranica www.SaljiDalje.hr i tvrtka Kreativna Sinergija d.o.o. (u daljnjem tekstu kada se spominju zajedno glasi Šalji dalje) dozvoljava i provodi promotivnu prodaju robe/usluga u ime i za račun Partnera. Promotivna prodaja je putem Internetskih stranica www.SaljiDalje.hr (u daljnjem tekstu SaljiDalje.hr) na način da Partner dopusti jednokratni akcijski popust na svoje proizvode/usluge, ukoliko SaljiDalje.hr sakupi putem javnog poziva u određenom vremenskom periodu ugovoreni minimalni broj kupaca za taj proizvod/uslugu. SaljiDalje.hr nije vlasnik, niti se nalazi u posjedu proizvoda/usluga koje promotivno nudi putem svojih stranica, te ne može ni biti odgovoran za eventualne manjkavosti, ili bilo kakve druge probleme koji mogu nastati prilikom korištenja usluga koje se nude.

2. Kuponi koji su ispisani sa SaljiDalje.hr, ili bilo koje web stranice povezane s tvrtkom Šalji dalje (u tekstu dalje - "Kuponi") akcijski su Kuponi koji se nude korisnicima ispod nazivne vrijednosti, te su podložni Uvjetima i Pravilima tvrtke Šalji dalje te pravilima Partnera koji sudjeluje u promotivnoj akciji.

3. Potencijalne probleme vezane uz isporuku ili manjkavost proizvoda/usluga koje Partner pruža odgovoran je isključivo taj Partner. Ni na koji način Šalji dalje ne može biti odgovorna za bilo kakve nepravilnosti proizvoda ili usluga koje promotivno prodaje. Vlasnik i izdavač Kupona, je Partner i u potpunosti je odgovoran za sve ozljede, bolesti, štete, potraživanja, odgovornosti i troškove korisnika, uzrokovane u cijelosti, ili u bilo kojem dijelu, kao i za bilo koju naknadu zbog nezatražene vrijednosti neiskorištenog Kupona.

4. Partner (kao vlasnik) se obvezuje ugovoreni akcijski proizvod/uslugu isporučiti na najkvalitetniji način, uvažavajući standarde kvalitete na jednak način, ili i više od onih koje primjenjuje u svom redovnom poslovanju s kupcima.

5. Rezervacijom ponude suglasni ste da će Vaša kartica biti naplaćena ukoliko ponuda bude uspješna odnosno ukoliko ju rezervira minimalni broj kupaca određen za dotičnu ponudu. Od vas se zahtijeva prethodno otvaranje korisničkog računa za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudimo. Otvaranje korisničkog računa je nužno kako bi vi imali jednostavan pristup ispisu vaših narudžbi, pregledu kupljenih Kupona te kako bi lako uređivali i sistematizirali vaše postavke. Svi Kuponi se uplaćuju u cijelosti.

6. Plaćanje usluga i proizvoda je putem MasterCard, Visa, Visa Electron, Diners i Maestro karticama, internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Plaćanje omogućuje Corvus Pay sustav.

MasterCard maestro Visa50 dinners-b discover Corvus Pay

7. Vaša kartica bit će naplaćena isključivo ako promotivna prodaja bude uspješna, odnosno ukoliko je rezervira dovoljan broj kupaca. Vaša kartica neće biti naplaćena ukoliko uslugu ili proizvod ne rezervira minimalan broj kupaca. Rezervacije/narudžbe promotivne ponude se zaprimaju jednokratno na cjelokupan iznos cijene.

 

Posebni uvjeti i pravila korištenje Popusta kod partnera

Trgovac je definiran kao Partner koji kao svoju osnovnu djelatnost nudi prodaju proizvoda ili usluga te iste nudi kupcima sa SaljiDalje.hr Kuponima.

Jedan Kupon se smije koristiti po narudžbi, osim ako nije navedeno drugačije sa strane Trgovca- Partnera.

Kupon se odnosi samo na robu koju prodaje trgovac - Partner, bez troškova poštarine ili manipulativnih troškova.

Kreditiranje kupaca je samo u nadležnosti trgovca.

Za izgubljen ili ukraden Kupon nisu odgovorni niti Šalji dalje niti Trgovac.

Kuponi se ne mogu kombinirati s bilo kojim drugim poklon-bonom, bonovima trećih strana, kuponima ili promocijama, jedino ako ponuda nije izričito tako određena.

Reprodukcija, prodaja ili trgovanje ovim Bonovima ili Kuponima je zabranjena, osim ako to nije izričito navedeno u pojedinoj 7. ponudi.

Svako nastojanje uporabe Kupona koji nije u skladu s ovim uvjetima i pravilima će rezultirati prestankom važenja dotičnog Kupona.

Valjanost Kupona ističe datumom koji je upisan na njemu i ne može se produljiti.

 

Posebni uvjeti i pravila korištenje Popusta kod partnera

U isključivoj je nadležnosti restorana odrediti da li se SaljiDalje.hr Kupon može povezati s bilo kojim Kuponima trećih strana, bonovima ili promocijama.

Kuponi vrijede za piće i obroke u restoranu, osim ako nije drugačije navedeno.

Šalji dalje i restoran nisu odgovorni za izgubljene ili ukradene Kupone.

Reprodukcija, prodaja ili trgovanje ovim Bonovima ili Kuponima je zabranjena, osim ako to nije izričito navedeno u pojedinoj ponudi.

Kreditiranje kupaca je samo u nadležnosti trgovca.

Svako nastojanje uporabe Kupona koji nije u skladu s ovim uvjetima i pravilima će rezultirati prestankom važenja dotičnog Kupona.

Valjanost Kupona ističe datumom koji je upisan na njemu i ne može se produljiti.