Imunax! Ojačajte svoj imunitet na potpuno prirodan način za samo 169 kn!

 • Vrijednost 210 kn
 • Popust 20%
 • Ušteda 41 kn
169 kn
PDV je uključen u cijenu
Prodano ponuda: 47 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Ponuda uključuje: Imunax, 60 kapsula
 • Proizvod možete kupiti direktno i u :
  - BioOrto medicinskom dućanu u Ozaljskoj 96, Zagreb,
  - pon - pet: 9h - 17h 
 • Za dostavu je potrebno poslati kupon s osobnim podacima, adresom i telefonom za dostavu na e-mail: info@saljidalje.hr ili nazvati na broj: 01/ 55 88 901
 • Dostava iznosi 25 kn
 • Za tri ili više kupljenih proizvoda na poklon dobivate regenerirajuću kremu za ruke i noge s uljem konoplje!
 • Rok iskoristivosti kupona je 30 dana
 • Nakon isteka roka valjanosti kupona, kupon nije moguće koristiti
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Pratite nas i na Facebooku:
  SaljiDalje.hr

BioOrto Shop

Ozaljska 96, 10000 Zagreb


Telefon: +385 01 55 88 901

Preporuči prijatelju

Sinergistički učinak biljaka i vitamina poput echinacee, reishi gljive, pasjeg trna, beta glukana iz bukovače, probiotika, C vitamina, B6 vitamina te folne kiseline, podiže vaš imunitet na maksimum!

 • jača imunološki sustav
 • prirodna zaštita organizma
 • podržava zdravlje gornjih dišnih puteva
 • smanjuje umor i iscrpljenost
 • podiže nivo energije i vitalnosti
 • štiti stanice od slobodnih radikala

Imunax je jedinstveni proizvod koji pomno odabranom kombinacijom sastojaka jača imunitet na potpuno prirodan način. Sinergistički učinak biljaka i vitamina poput echinacee, reishi gljive, pasjeg trna, beta glukana iz bukovače, probiotika, C vitamina, B6 vitamina te folne kiseline, podiže vaš imunitet na maksimum!

Echinacea
Echinacea, biljka porijeklom iz Sjeverne Amerike, tisućljećima se koristi u tradicionalnoj medicini za jačanje imuniteta. Ujedno doprinosi normalnoj funkciji gornjih dišnih puteva.

Reishi (Ganoderma lucidum)
Reishi je vrsta gljive vrlo cijenjena u Istočnoj Aziji. Osim što jača imunitet, iznimno je dobra za cirkulaciju i snižavanje kolesterola. Čisteći krvne žile promiče zdravlje kardiovaskularnog sustava.

Pasji trn
Dobro poznata u tradicionalnoj medicini, ova je biljka iznimno korisna za liječenje mnogih tegoba poput iscrpljenosti, infekcija, kardiovaskularnih bolesti, problematične kože, čira na želucu, čak i karcinoma.

Bukovača
Ova svima nama dobro poznata gljiva prirodni je izvor beta glukana, prirodnog imunomodulatora. Također, sadrži znatne količine molekula lovastatina koje prirodno snižavaju kolesterol. Novija istraživanja dokazala da gljive bukovače potiču nekolicinu molekularnih mehanizama koji ometaju rast raka debelog crijeva i rak dojke bez da znatno utječu na normalne stanice tkiva.

Ginseng (Panax ginseng)
Istraživanja su pokazala da ginseng može potaknuti i pozitivno utjecati na imunološki sustav, te tako smanjiti prehladu u odraslih, a vjeruje se također da ginseng može smanjiti razinu šećera u krvi. Koristi se i kako bi poboljšao koncentraciju.

Osim toga, potvrđeno je pozitivno djelovanje na:

 • imunološki sustav
 • moždane funkcije
 • erektilnu disfunkciju
 • upalne procese u tijelu
 • umor i bezvoljnost
 • smanjenje koncentracije glukoze u krvi

Zbog mnogih antioksidativnih sastojaka koje korijen ginsenga sadrži, može djelovati protiv oksidativnog stresa u ljudskim stanicama, a posljedično bi mogao djelovati negativno na rast tumorskih stanica.

Kineska kapica (Scutellaria baicalensis)
Ova biljka koja se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini za liječenje raznih stanja uključujući epilepsiju, hepatitis, infekcije i rak. Također je dokazano da spojevi zvani flavonoidi, a koji se nalaze se u korijenu kineske kapice, ne samo da imaju korisno antivirusno i antioksidativno djelovanje, već da mogu ubiti stanice raka, ostavljajući zdrave stanice organizma netaknutima.

C vitamin
Askorbinska kiselina doprinosi pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava i također pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti.

Ima snažno antioksidativno djelovanje i pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Lactobacillus acidophilus - probiotik
Probavni sustav je ujedno i najveći imunološki organ u našem organizmu. Potporom zdravlja crijeva, podižemo kompletan imunitet na viši nivo. Lactobacillus acidophilus jedan je od najčešće korištenih probiotika. Imunax sadrži visokokvalitetne žive kulture lactobacillus acidophilus.

Vitamin B6
Osim što je neophodan za jak imunitet, B6 vitamin potiče normalno funkcioniranje živčanog sustava, doprinosi normalnoj mentalnoj aktivnosti i podržava normalan energetski metabolizam.

Folat
Folat je jedan je od vitamina skupine B. Njegov glavni izvor je zeleno lisnato povrće. Folati su nužni u sintezi aminokiselina.
Doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti.

Cink
Cink je važan element u tragovima za ljudsko tijelo. Sudjeluje u metabolizmu proteina i nukleinskih kiselina.Cink je važan za zaštitu stanica od štetnih učinaka slobodnih radikala i doprinosi pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Sastojci na 1 kapsulu: Echinacea (ekstrakt u omjeru 4:1) 40 mg, bukovača (30 % beta-glukana) 125 mg, reishi 50 mg, Gingseng 10 mg, bajkalska kapica 20 mg, pasji trn 100 mg, Lactobacillus acidophilus 500 mil, Vitamin C 80 mg (100 % RDA*), Vitamin B6 1 mg (71 % RDA*), folat 50 µg (25 % RDA*), cink 5 mg (50 % RDA*).

* RDA = preporučena dnevna doza.

Sastojci: Bukovača, ekstrakt pasjeg trna, Vitamin C (L-askorbinska kiselina), reishi, Echinacea (omjer 4:1), inulin, ekstrakt bajkalske kapice, ginseng, cink, acidofili (lactobacillus acidophilus), vitamin b6 (piridoksin), folat. Bez glutena.

Preporučena dnevna doza: za odrasle 1-3 kapsule dnevno.

Dugotrajna upotreba: 1 kapsula dnevno. Konzumirajte prije ili tijekom obroka. Popijte s velikom količinom vode.

Sadržaj: 60 kapsula.

Upozorenje: Nije namijenjen za djecu, trudnice i dojilje. Preporučena se dnevna doza ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu i zdrav način života. Prema potrebi se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom ili farmaceutom.

Skladištenje: skladištite na temperaturi do 25 °C. Čuvajte izvan dohvata djece. Proizvod ne sadrži gluten.