* MBST - program ubrzane regeneracije hrskavice i koštanih stanica! Pet jedinstvenih znanstveno potvrđenih medicinskih terapija za 1800 kn! Bez nuspojava i rizika! Ponuda za cijelu Hrvatsku!

 • Vrijednost 2.250 kn
 • Popust 20%
 • Ušteda 450 kn
250 kn
PDV je uključen u cijenu
Rezervaciju plaćate 250 kn, a ostatak od 1550 kn po kuponu u Poliklinici
Prodano ponuda: 188 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Ponuda vrijedi za terapijski ciklus od 5 dana za redom po sat vremena MBST programa ubrzane regeneracije koštanih stanica
 • Rezervaciju od 250 kn plaćate na ŠaljiDalje dok ostatak od 1550 kn plaćate direktno u Poliklinici K-centar
 • Navedena akcijska cijena ponude vrijedi isključivo kupovinom kupona preko portala ŠaljiDalje.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Poliklinika Vam nudi čitav niz mogućnosti obročnog plaćanja
 • Ponuda ne uključuje pregled te se pregled dodatno naplaćuje 400 kn pri dolasku u Polikliniku
 • Jedna osoba može kupiti ili pokloniti neograničen broj kupona
 • Rok iskoristivosti kupona je 30 dana od kupovine
 • Nakon kupovine kupona obavezna je najava u Poliklinici K-centar unutar 48 sati
 • Obavezna rezervacija termina putem e-maila:
  k-centar@k-centar.hr
  ili na telefonm 01/639 15 61
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao najmanje 24h ranije
 • Cjenik pogledajte ovdje
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku SaljiDalje

Poliklinika K-centar

Vrbik 8a, Zagreb


Telefon: 01/639 15 61

E-mail: k-centar@k-centar.hr

Web: www.k-centar.hr

Preporuči prijatelju

Imate li bolove u leđima, koljenima, kukovima, šakama ili stopalima?
Želite li sačuvati dobar skelet, spriječiti prijelome, biti pokretni bez bolova u kostima i zglobovima?

Poliklinika K-centar je regionalni referentni centar za MBST-terapijsku nuklearnu magnetsku rezonancu, novu revolucionarnu tehnologiju razvijenu i patentiranu u Njemačkoj kojom se značajno poboljšavaju mogućnosti liječenja artroze i osteoporoze te ono što je donedavno bilo nemoguće čini mogućim.

* Zašto je MBST važan za sportaše?
Primjena MBST-a je posebno važna u pripremi sportaša, jer značajno smanjuje rizik ozljeda i prevenira kasniji razvoj osteoartritisa, koji je vrlo čest u bivših sportaša. Naime, tijekom sportske karijere dolazi do velikih naprezanja koja dovode do niza malih oštećenja hrskavice što može dovesti do kumuliranog učinka i ozljeda tijekom natjecanja već i kod manjih trauma. Zbog toga je kod sportaša važno redovito, jednom ili dva puta godišnje provesti MBST 3 ili 5 dana za redom, posebno za one zglobove koji trpe najveća opterećenja, kao što su koljena i LS kralježnica.

MBST-nova mogućnost liječenja osteoporoze. Terapijska magnetska rezonanca regenerira hrskavicu i obnavlja kost. Nova mogućnost liječenja artroze i osteoporoze.
Poznato je da lijekovi koji se koriste u liječenju osteoporoze imaju ograničen učinak i mnogo nuspojava. Općenito se može reći da dosadašnji koncept liječenja osteoporoze, koji se temeljio na lijekovima, nije dao zadovoljavajuće rezultate i da je nužna promjena u pristupu. MBST je nova šansa koja daje znatno bolje rezultate i nema nuspojava.

Što novo donosi MBST?
Uvođenje MBST-a posve mijenja naše mogućnosti liječenja, jer se tom tehnologijom može potaknuti regeneracija hrskavice, što je znanstveno dokazana činjenica. Nedavno je objavljena klinička studija kojom se pratio učinak liječenja 4500 pacijenata s osteoartritisom kod kojih je došlo do potpunog oporavka funkcije zgloba i prestanka bolova. Kod preko *80 % pacijenata taj je učinak trajao preko 4 godine nakon samo jednog terapijskog ciklusa od 7 dana. Dobro je poznato da se ovakav učinak ne može postići niti jednom drugom metodom liječenja. S obzirom na brojne znanstvene dokaze i kliničko iskustvo posve je jasno da će sve šira primjena MBST-a značajno promijeniti klinički pristup kroničnim koštanim bolestima i u značajnoj mjeri poboljšati kvalitetu liječenja, a ukoliko se provede u ranijom fazi bolesti spriječiti teža oštećenja i značajno smanjiti potrebu za ugradnjom proteza.
* MBST se provodi tako da pacijent leži na uređaju sat vremena kroz 3, 5, 7, 9 ili 10 dana (ovisno o programu koji se primjenjuje) pri čemu nema nikakvih neugodnosti niti opasnosti od štetnih djelovanja. Broj kontraindikacija je vrlo ograničen, još manji nego kod dijagnostičke magnetske rezonance, budući da MBST koristi malu energiju, znatno manju od one koja se koristi u dijagnostici.

* Mogu li se primjenom MBST-a prevenirati ozljede kod sportaša i osigurati bolji sportski rezultati?
Primjena MBST-a posebno je važna u pripremi sportaša. Svaki sportaš bi trebao proći barem jedan ciklus tretmana MBST-a nakon svake natjecateljske sezone i nakon većih napora, a posebno nakon ozljeda. Na taj način spriječit će se teže ozljede i osigurati bolja pripremljenost sportaša i time bolji rezultati. Poznat je slučaj skijaša Hermana Mayera koji je uspješno rehabilitiran ovom metodom, tako da je nakon teške ozljede zadobijene u prometnoj nezgodi ponovo osvajao najveća odličja.

* Kome se preporuča MBST?
Svim osobama koje imaju bolove u zglobovima, dijagnozu osteoartritisa, osteoporoze i osteopenije, osobama koje su izložene većem riziku nastanka artroze i osteoporoze kao što su sportaši, osobe koje obavljaju teške fizičke poslove, koje imaju sjedeći posao, kao i one koje boluju od kroničnih bolesti za koje znamo da uzrokuju oštećenje kostiju i zglobova kao što su: reumatski artritis, šećerna bolest, bolesti štitnjače, bolesti bubrega, kronične upale crijeva poput Chron-ove bolesti i ulceroznog kolitisa, ženama koje su ušle u ranu menopauzu te osobama koji piju lijekove iz skupine kortikosteroida i citostatika. Posebno je važno da MBST na vrijeme učine osobe koje imaju značajnije deformitete skeleta kao što su kifoza, skolioza, displazija kukova, jer kod njih uvijek dolazi do razvoja osteoartritisa, pa je najbolje da se MBST učini prije nego dođe do značajnijih oštećenje zglobova, jer će se tako spriječiti pogoršanje bolesti i teške komplikacije koje će u protivnom sigurno nastati.

Indikacije za MBST:

Bolovi u leđima (hernije diska, kronične degenerativno-deformirajuće promjene kralježnice)
- kod akutnih bolova jedan tretman od 5 ili 7 dana po sat vremena, a kod kroničnih jednom ili dva puta godišnje bit će dovoljno za potpuni oporavak kojim će se spriječiti pogoršanje i ozbiljne posljedice do kojih dovodi osteoartiritis (artroza)

* Bolovi u koljenima, kukovima, ramenima, šakama i stopalima
- tretman od 5 ili 7 dana po sat vremena jednom godišnje, a kod težih slučajeva dva puta godišnje. U težim slučajevima MBST se može kombinirati s drugim metodama kao što je fizikalna terapija, a ponekad i kirurško (ortopedsko) liječenje.

* Sportske ozljede zglobova i prevencija ozljeda
- jedan tretman od 3 ili 5 dana po sat vremena

* Osteopenija i Osteoporoza
- tretman od 10 dana po sat vremena jednom godišnje ili u težim slučajevima dva puta godišnje uz redovitu specifičnu tjelovježbu i Vit D3.
Velika prednost ove metode u usporedbi s lijekovima je neizazivanje ikakve neželjene posljedice, pa se može primijeniti bez ikakvog rizika, što nije slučaj s lijekovima. Zbog toga je primjena MBST-a indicirana u svim slučajevima osteopenije i osteoporoze, a posebno u onim slučajevima u kojima lijekovi nisu dali rezultate ili postoji opasnost od njihovog neželjenog djelovanja.

* Je li MBST terapija na bilo koji način opasna?
Ne. Do sada, u posljednjih 10 godina od kada je prvi puta primijenjena, nikada se nije dogodilo da je MBST terapija uzrokovala nuspojave. Osim toga, magnetska rezonanca se koristi u dijagnostici preko 20 godina i dobro je poznato da nema zračenja niti drugih rizika po zdravlje.
* Budući da se radi o elektro-magnetskoj energiji koja se stvara u našem tijelu, MBST je zapravo metoda koja koristi našu bio-energiju, pa tako ne može biti štetna po zdravlje.

* Je li MBST terapija djelotvorna i kod teških slučajeva artroze i osteoporoze?
Bez sumnje, MBST terapija je djelotvorna i u liječenju teških slučajeva artroze i osteoporoze, no tada je potrebno dugotrajnije liječenje, a u cilju postizanja boljeg i bržeg učinka MBST se može kombinirati s drugim metodama, kao što su fizikalna terapija, lijekovi ili kirurško liječenje.
MBST je jedina terapija koja dokazano stimulira zglobove i kosti na regeneraciju i povratak u njihovo zdravo i normalno stanje.
Uspješnost MBST terapije je potvrđena s više od 250.000 uspješno liječenih pacijenata te s velikim brojem provedenih kliničkih studija koje pokazuju kako preko 82 % pacijenata ima poboljšanje od preko * 80 % već nakon prvog terapijskog ciklusa.

U posebnoj ponudi poliklinike K-centar možete izabrati:

 * Istaknuti rezultati variraju od osobe do osobe