* ORIGINALNE WELLhappyNESS Chondrosamin tekuće ampule (30 komada) za obnavljanje i očuvanje zglobne hrskavice te smanjenje boli za 409 kn umjesto 790 kn. Ponuda vrijedi za cijelu Hrvatsku. 4 paketa dostava gratis!

 • Vrijednost 790 kn
 • Popust 48%
 • Ušteda 381 kn
409 kn
PDV je uključen u cijenu
Prodano ponuda: 57 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Jedan kupon vrijedi za jedno pakiranje od 30 ampula ORIGINALNOG WELLhappyNESS Chondrosamina
 • Jedan paket dostatan je za 30 dana korištenja
 • Minimalna preporučena kura korištenja je 3 mjeseca
 • Način korištenja: 1x dnevno, ampulu isuti u čašu vode i popiti nakon obroka
 • Kura Chondrosamina nema kontraindikacija s nijednom farmakološkom terapijom
 • Certifikat pogledajte ovdje
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Za naručena četiri paketa dostava Gratis
 • Proizvod možete kupiti direktno i u :
  - BioOrto medicinskom dućanu u Ozaljskoj 96, Zagreb,
  - pon - pet: 9h - 17h ili subota 9-14 sati
 • Dostavu proizvoda naručujete slanjem e-maila na info@saljidalje.hr s kupljenim kuponom i sljedećim podacima:
  ime i prezime
  adresa za dostavu
  kontakt telefon
 • Dostava iznosi 25 kn 
  Iznos dostave možete uplatiti zajedno s uplatom proizvoda (samo uvećate iznos uplatnice za iznos dostave)
 • Ukoliko niste preuzeli proizvod, kupon će se smatrati iskorištenim
 • Kupon je potrebno iskoristiti unutar 30 dana od kupovine
 • Nakon isteka roka valjanosti kupona, kupon nije moguće koristiti
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Pratite nas i na Facebooku: SaljiDalje.hr

Bio-Orto

Ozaljska 96, Zagreb


Telefon: 01/ 888 7005

E-mail: info@bioorto.hr

Web: www.bioorto.hr/

Preporuči prijatelju

* ORIGINALNI LOLAFE CHONDROSAMIN novi proizvod od prirodnih sastojaka, namijenjen obnovi i očuvanju zglobne hrskavice te smanjivanju boli. Posebice se preporuča ljudima koji pate od osteoartritisa (artroze), različitih vrsta artritisa, reumatskih tegoba, osteoporoze i općenito kod problema sa zglobovima.

Imate problema sa zglobovima? Teško se krećete?
* Imamo rješenje za vas!

Svi oni koji imaju problema sa artritisom, artrozom i općenito sa zglobovima znaju da kad se istroši zglobna hrskavica dolazi do bolova, što otežava kretanje. Sve do nedavno smatralo se da je to stanje neizlječivo i da tu nema pomoći, sa današnjeg stajališta to je netočno! * Pomoću WELLhappyNESS Chondrosamina možemo očuvati hrskavicu i ponovo je izgraditi! Ako se stanice hrskavice ciljano hrane, može se postići njihov prirodni proces regeneracije! U tom procesu odlučujuću ulogu igraju kondroitin i glukozamin. Oni se dobivaju iz kolagena pomoću enzimske hidrolize. Starenjem organizam gubi moć apsorbiranja kondroitinskog i glukozaminskog sulfata iz namirnica. Uz to je važno napomenuti da u modernoj ishrani nema kondroitinskog sulfata!

Kupi Kupon POSEBNA PONUDA: 3 KUTIJE CHONDROSAMINA ZA 1019 KN

*Glavni sastojci kondroitin i glukozamin sulfat potiču obnavljanje zglobne hrskavice i zglobnih maziva prirodnim putem, olakšavaju kretanje te umanjuju bolove, a samim time podižu kvalitetu života. 
Svakodnevnim uzimanjem ove kure, opskrba zglobova je zagarantirana!

*Ortoped, dr. Ludwig Weh je u jednoj studiji, predstavljenoj na ortopedskom kongresu u Berlinu, dokazao da se već samo nakon tromjesečne terapije kondroitinom i glukozaminom mogućnost opterećivanja zglobova poboljšava. Kod redovite upotrebe ovih tvari, podupiremo rad naših zglobova, kostiju i hrskavice te povećavamo tjelesnu pokretljivost!

*Glukozamin je važna karika kompletnog mehanizma za kretanje. Istovremeno stimulira proizvodnju hrskavice i zglobnih maziva! Ove kao i ostale tvari, u koncentriranoj formi, glavni su sastojci Chondrosamin-a s NCO peptidima! Kao glavna komponenta građe zgloba i njegove efikasnosti kolagen je najvažnija sastavnica vezivnog tkiva koja pomaže njegovo obnavljanje nakon aktivnosti ili operacija, osiguravajući potrebnu elastičnost. Osim koštano zglobnog sustava, veliku ulogu ima u zaštiti kose, kože i noktiju te izgradnji kvalitetne strukture kralježnice koja čini osnovni potporanj cijelom tijelu.

Kondroitin je važan sastojak zglobne hrskavice koji nalazimo u vezivnim tkivima svih sisavaca. U zglobnoj hrskavici kondroitin ima nekoliko važnih uloga: osigurava stvaranje zglobnih maziva (a time i prehranu zglobnih struktura, te zaštitu od mehaničkih oštećenja), štiti zdravu hrskavicu od preranog propadanja (sprječavajući stvaranje određenih enzima koji oštećuju vezivna tkiva, te neutralizirajući učinak drugih enzima koji sprječavaju transport hranjivih tvari u hrskavicu).

Funkcija zglobnih struktura našeg tijela ovisi o stanju hrskavica, tetiva, ligamenata te zglobne tekućine. S godinama te se strukture neizbježno troše, jer neprestanim kretnjama te sve manjom mogućnošću obnavljanja, dolazi do njihova propadanja uz pojavu bolova i otežanu pokretljivost. Starenjem se smanjuje i produkcija kondroitin sulfata, a time i njegova koncentracija u zglobnim strukturama što se odražava na funkcionalnu sposobnost lokomotornog sustava. * Brojna klinička ispitivanja su pokazala da smanjenje koncentracije kondroitina značajno pridonosi razvoju osteoartritisa, ali i nastanku različitih mehaničkih ozljeda zglobnih struktura.

* Razne kliničke studije, kako u Europi, tako i u SAD-u iz 90-tih godina, dokazale su da glukozaminski sulfat posjeduje mogućnost smanjenja oteklina i boli u zglobovima i da se oštećenu hrskavicu kao i tkivo tetive može regenerirati! *Svakodnevnim unosom ovog preparata eksperimentalne i kliničke studije dokazale su slijedeće: da dolazi do značajne redukcije boli kod pacijenata koji boluju od osteoartritisa, funkcija zglobova značajno se poboljšava, sama hrskavica se stabilizira te se jača njezina struktura, a s vremenom dolazi i do obnavljanja.

* Istaknuti rezultati variraju od osobe do osobe

Ostale ponude koje bi Vas mogle interesirati: