Izjava o tajnosti

Izjava o povjerljivosti podataka

Molimo Vas da pročitate Izjavu u povjerljivosti podataka. Korištenjem internetske stranice potvrđujete da razumijete i da ste upoznati sa svim uvjetima povjerljivosti podataka. Ukoliko se ne slažete s navedenim u Izjavi o povjerljivosti podataka, preporučamo vam da ne koristite ovu internetsku stranicu.

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na podatke koji su prikupljeni i nalaze se u bazama internetskih stranica www.SaljiDalje.hr (u daljnjem tekstu SaljiDalje.hr) i tvrtke Kreativna Sinergija d.o.o. (u daljnjem tekstu kada se spominju zajedno glasi ŠaljiDalje).

ŠaljiDalje zadržava pravo da ovu Izjavu izmijeni u bilo kojem trenutku, te da tako promijenjen tekst postaje odmah važeći nakon što dođe do objave izmijenjenog teksta SaljiDalje.hr. Ukoliko nastavite koristiti SaljiDalje.hr nakon izmjena, smatra se da ste pročitali, razumjeli i pristali na uvjete iz ove Izjave o povjerljivosti podataka. Savjetujemo SaljiDalje.hr da povremeno pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka kako bi na vrijeme bili upoznati s odredbama ove ili izmijenjene Izjave.

Administrativne e-mail poruke su poruke koje se odnose na komunikaciju između servisa i korisnika s namjerom da Vam omogućimo što je više potrebnih obavijesti i informacija uslijed kupnje proizvoda ili usluga putem SaljiDalje.hr. Primanje administrativnih e-mail poruka je neizbježno te se ne može isključiti primanje od strane korisnika zbog važnosti za cijeli proces kupnje i pravovremenog informiranja korisnika o samoj kupnji.

ŠaljiDalje Vam nudi primanje promotivnih e-mail poruka kako bi svakodnevno bili upućeni u ponude proizvoda ili usluga putem SaljiDalje.hr a namjenjene su kao pomoć potencijalnim kupcima da na jednom mjestu dobiju sve podatke o ponudama objavljenim na ovim internetskim stranicama. Korisnici mogu onemogućiti slanje ovakvih poruka i na njima je da odluče da li žele ili ne žele primati promotivne e-mail poruke.

Za Vaše korištenje ovih internetskih stranica potrebni su pojedini podaci osobnog karaktera kao što su datuma rođenja, imena i prezimena, adrese stanovanja, e- mail adrese i slično. Ukoliko želite naručiti ili rezervirati proizvod ili uslugu od vas možemo tražiti podatke poput broja kreditne kartice, datuma valjanosti, koda za autorizaciju te druge podatke koji su povezani s navedenim. Ovisno o mogućnostima koje želite koristiti, ŠaljiDalje od Vas može tražiti neke od navedenih podataka kao obavezne. Ako ne želite dati informacije koje se smatraju obaveznima nećete biti u mogućnosti koristiti usluge koje pruža ŠaljiDalje.

Osobne podatke upotrebljavamo isključivo kako bi Vam omogućili kupnju proizvoda ili usluga, unaprijedili naš rad na SaljiDalje.hr, kontaktirali Vas s namjerom da kupnja putem našeg internetskog servisa bude što kvalitetnija i sigurnija i kako bi te podatke koristili kao statističke smjernice s ciljem da unaprijedimo naše marketinške akcije.

Vaše osobne informacije su pohranjene na serveru kojemu mogu pristupiti samo ovlaštene osobe. Određene osjetljive informacije se zaštićuju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, na taj način nastojimo osigurati da su Vaše osobne informacije van dosega nelegalnom korištenju. Osobnim podacima koje ste ostavili na SaljiDalje.hr možete pristupati putem zaporke koja je jedinstvena i određena od Vas. Molimo Vas da sigurnosnu zaporku održite tajnom.

Obzirom na način funkcioniranja internetske mreže nismo u mogućnosti jamčiti cjelovitu zaštitu informacija koje su prenesene ili se nalaze na SaljiDalje.hr te zato nismo odgovorni za moguće štetne radnje od treće nepoznate osobe koja takve podatke primi, iskoristi ili otuđi. Ova izjava odnosi se samo na one informacije koje su od vas dobivene putem SaljiDalje.hr dok druge internetske stranice kojima je moguće pristupiti putem SaljiDalje.hr imaju vlastite Izjave o povjerljivosti podataka. Kako SaljiDalje.hr nije odgovoran za uvjete korištenja trećih osoba, molimo Vas da prije korištenja drugih internetskih stranica kojima ste pristupili preko SaljiDalje.hr pročitate i upoznate se s njima.

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na sve podatke koji su prikupljeni od strane SaljiDalje.hr i tvrtke Kreativna Sinergija d.o.o.