* Riješite problem proširenih vena i kapilara - trajno, bezbolno i bez rizika revolucionarnom UGS metodom za 5900 kn umjesto 7500 kn! Poliklinika K-centar - najbolji izbor! Ponuda vrijedi za cijelu Hrvatsku!

 • Vrijednost 7.500 kn
 • Popust 21%
 • Ušteda 1.600 kn
900 kn
PDV je uključen u cijenu
Rezervaciju plaćate 900 kn, a ostatak od 5000 kn po kuponu u Poliklinici
Prodano ponuda: 53 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Ponuda vrijedi za pregled i UGS metodu liječenja proširenih vena i kapilara jedne noge
 • Rezervaciju od 900 kn plaćate na ŠaljiDalje dok ostatak od 5000 kn plaćate direktno u Poliklinici K-centar
 • Navedena akcijska cijena ponude vrijedi isključivo kupovinom kupona preko portala ŠaljiDalje.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Poliklinika Vam nudi čitav niz mogućnosti obročnog plaćanja
 • Jedan kupon se može iskoristiti za jedan dolazak
 • Jedna osoba može kupiti ili pokloniti neograničen broj kupona
 • Ukoliko se zahvat ne može napraviti iz medicinskih indikacija prvi pregled neće biti naplaćen!
  Ukoliko nosioci kupona iz osobnih razloga se predomisle i ne obave zahvat, prvi pregled će se naplatiti!
 • Nakon kupovine kupona obavezna je najava u Poliklinci K-centar unutar 48 sati
 • Obavezna rezervacija termina putem e-maila:
  k-centar@k-centar.hr
  ili na telefon 01/639 15 61
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao najmanje 24h ranije
 • Cjenik pogledajte ovdje
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku SaljiDalje

Poliklinika K-centar

Vrbik 8a, Zagreb


Telefon: 01/639 15 61

E-mail: k-centar@k-centar.hr

Web: www.k-centar.hr/

Preporuči prijatelju

U Poliklinici K-centar UGS se radi u suradnji s vodećim svjetskim stručnjakom dr. Yairom Galilijem.

Zvuči gotovo nevjerojatno ali je istinito.
U svega nekoliko minuta i potpuno bezbolno možete trajno riješiti problem proširenih vena primjenom UGS metode,
no budući da je način izvođenja zahvata strogo individualan, rezultati liječenja gotovo isključivo ovise o iskustvu liječnika koji ga izvodi.
Zato je najvažnije reći da se u Poliklinici K-centar u Zagrebu UGS izvodi u suradnji s dr. Yairom Galilijem, koji je najiskusniji stručnjak u svijetu s 30.000 učinjenih zahvata u proteklih 20 godina.

Kako se izvodi UGS ?
Metoda se izvodi tako da se ultrazvukom (Doppler-om), nađe bolesna vena, tj. uzrok problema, a onda se u nju pod kontrolom ultrazvuka tankom iglom ušprica otopina lijeka, čime se izaziva lokalna upalna reakcija koja završava fibroziranjem vene što dovodi do zatvaranja vene i njenog pretvaranja u vezivo, pa bolesna vena kroz nekoliko narednih mjeseci nestaje uklopivši se u okolno vezivno tkivo. Istovremeno dolazi do redistribucije krvotoka tj. preusmjeravanja krvotoka na zdrave vene, što ima za posljedicu uspostavljanje normalne cirkulacije, zbog čega nestaju proširene vene i svi drugi problemi. Glavna prednost ove metode je da se njome trajno može riješiti gotovo svaki slučaj proširenih vena te da je neinvazivna. Posve je bezbolna pa nema potrebe čak ni za lokalnom anestezijom. * Nakon zahvata pacijent može odmah otići kući i vratiti se svakodnevnim aktivnostima. Nema potrebe za bolničkim oporavkom niti drugim restrikcijama. Dok traje upalna reakcija nekoliko dana mogu se javiti blaži bolovi, no to ne predstavlja nikakvu komplikaciju. *Ovisno o težini i stupnju bolesti, trećina slučajeva rješava se jednim zahvatom, za trećinu su potrebna dva tretmana, za trećinu tri, nakon čega je problem proširenih vena zauvijek riješen.
Posebno je važno naglasiti da uspjeh UGS metode izravno i isključivo ovisi o iskustvu liječnika koji je izvodi, jer ne postoji standardna procedura. To znači da je provođenje liječenja strogo individualno, a rezultat liječenja ovisi o tome gdje će se ušpricati lijek, koncentraciji lijeka te brzini injiciranja, o čemu odluku donosi liječnik tijekom samog zahvata. Budući da je to različito za svakog pojedinog pacijenata i svaku venu, za postizanje dobrih rezultata potrebno je višegodišnje iskustvo i puno učinjenih zahvata. Zato je pri izboru liječenja najvažnije izabrati iskusnog stručnjaka. U Poliklinici K-centar UGS se provodi u suradnji s dr. Yairom Galilijem, uglednim stručnjakom iz Izraela, koji je jedan od najiskusnijih u svijetu, pa se upravo zbog toga sa sigurnošću može reći da je za rješenje problema proširenih vena to najbolji izbor i najveća garancija dobrog terapijskog rezultata.

Kako se liječe proširene vene ?
Ne postoji način kojim bi mogli izliječiti ili zamijeniti deformirane zaliske (ventile). Ono što možemo učiniti je "isključiti" bolesnu venu iz cirkulacije i "preusmjeriti" krvotok na zdrave vene. To se pokušava postići na više načina. Godinama se obavljaju operacije kojima se "iščupa" glavna natkoljenična vena. Međutim, osim rizika operacije i opće anestezije ova metoda zahtjeva boravak u bolnici, a najveća mana je slab učinak. Naime operacijom se ne može trajno riješiti više od 30 % slučajeva. Modernije metode kao što su laserska ili radio-frekventna ablacija, iako su manje agresivne nemaju bitno bolji učinak. U liječenju proširenih vena koristi se i tzv. metoda sklerozacije varikoziteta, kojom se u vidljive proširene vene uštrcava sklerozirajuća otopina. Njome se međutim ne može postići trajniji učinak budući da su vidljive proširene vene u pravilu posljedica, a ne uzrok problema. Jedina metoda kojom možemo trajno riješiti problem proširenih vena je UGS, pa ne čudi da Svjetska udruga za vena upravo UGS preporuča kao metodu izbora.

Kako nastaju proširene vene ?
Smatra se da oko 50 posto žena i 20 posto muškaraca iznad 45 godina imaju probleme s proširenim venama. Mada su ti problemi učestaliji s godinama starosti javljaju se i kod mlađih ljudi. Proširene vene nisu samo estetski problem. Ako se ne liječe, mogu uzrokovati brojne zdravstvene posljedice.
Uzrok proširenih vena je promjena na zaliscima, tj. "ventilima" koji se nalaze u venama kako bi spriječili vraćanje krvi u niže dijelove. Vene vode krv prema srcu, dakle kad se radi o venama nogu krv mora teći suprotno sili teži, tjerana kontrakcijama mišića nogu. Pri održavanju takvog toka krvi važnu ulogu imaju zalisci, svojevrsni „nepovratni ventili" koji ne dopuštaju vraćanje krvi. Međutim, ukoliko su zalisci deformirani i ne zatvaraju dobro dolazi do vraćanja krvi što dovodi do porasta tlaka u svim onim venama koje se nalaze niže od te bolesne vene s defektnim zaliscima. Posljedica toga su proširenje vena i zastoj u cirkulaciji koji može dovesti do teških promjena na koži i potkožnom tkivu. Pojava proširenih vena ovisi primarno o genetici, a tome mogu doprinijeti i dugo stajanje kod nekih profesija, tromboze, hormonalne promjene, trudnoća i dr.

U posebnoj ponudi poliklinike K-centar možete izabrati:

* Istaknuti rezultati variraju od osobe do osobe