MBST - program liječenja akutnih ozljeda mišića, tetiva i ligamenata! 5 jedinstvenih znanstevno potvrđenih medicinskih terapija za 1800 kn! Bez nuspojava i rizika! Ponuda za cijelu Hrvatsku!

 • Vrijednost 2.250 kn
 • Popust 20%
 • Ušteda 450 kn
250 kn
PDV je uključen u cijenu
Rezervaciju plaćate 250 kn, a ostatak od 1550 kn po kuponu u Poliklinici
Prodano ponuda: 167 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Ponuda vrijedi za terapijski ciklus od 5 dana za redom po sat vremena MBST programa liječenja akutnih ozljeda mišića, tetiva i ligamenata
 • Rezervaciju od 250 kn plaćate na ŠaljiDalje dok ostatak od 1550 kn plaćate direktno u Poliklinici K-centar
 • Navedena akcijska cijena ponude vrijedi isključivo kupovinom kupona preko portala ŠaljiDalje.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Poliklinika Vam nudi čitav niz mogućnosti obročnog plaćanja
 • Ponuda ne uključuje pregled te se pregled dodatno naplaćuje 400 kn pri dolasku u Polikliniku
 • Jedna osoba može kupiti ili pokloniti neograničen broj kupona
 • Rok iskoristivosti kupona je 30 dana od kupovine
 • Nakon kupovine kupona obavezna je najava u Poliklinici K-centar unutar 48 sati
 • Obavezna rezervacija termina putem e-maila:
  k-centar@k-centar.hr
  ili na telefonm 01/639 15 61
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao najmanje 24h ranije
 • Cjenik pogledajte ovdje
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Posjetite našu facebook stranicu na linku SaljiDalje

Poliklinika K-centar

Vrbik 8a, Zagreb


Telefon: 01/639 15 61

E-mail: k-centar@k-centar.hr

Web: www.k-centar.hr

Preporuči prijatelju

Imate li akutna upalna stanja ili traume mekih tkiva: mišića, ligamenata i tetiva? Želite li brz, bezbolan i kvalitetan oporavak?

Poliklinika K-centar je regionalni referentni centar za MBST-terapijsku nuklearnu magnetsku rezonancu, novu revolucionarnu tehnologiju razvijenu i patentiranu u Njemačkoj kojom se značajno poboljšavaju mogućnosti liječenja mekih tkiva (mišića, ligamenata, tetiva), kao i tvrdih koštanih tkiva te ono što je donedavno bilo nemoguće čini mogućim.

Nuklearna magnetska rezonanca (NMR, MRI ili MRT), koja je prije nešto više od dvadeset godina označila revoluciju u dijagnostici omogućivši do tada nezamisliv prikaz unutarnjih struktura tijela, dostupna je sada i kao metoda liječenja osteoartritsa (artroze) i osteoporoze kroz primjenu MBST metodeZahvaljujući daljnjem razvoju tehnologije, dostupni su programi liječenja akutnih i kroničnih ozljeda mekih tkiva poput mišića, ligamenata i tetiva.

Terapija ima iznimno blagotvoran učinak na rupture u mekim tkivima, olakšava i pospješuje zacijeljivanje te djeluje na oporavak i regeneraciju kompletnog mišićno-koštanog zgloba, što u konačnici znači ubrzani povratak pune funkcionalnosti – mogućnost koju nemaju drugi oblici terapije.

Principi djelovanja nuklearne magnetske rezonance:

Temelje se na primjeni naše vlastite elektromagnetske energije koja nastaje aktivacijom jezgara vodikovih atoma pa zbog toga nema nikakvih štetnih posljedica niti rizika za zdravlje. Znanstvene studije definitivno su potvrdile kako se njome mogu ciljano aktivirati stanice poput hondrocita, osteoblasta, fibroblasta itd. - stanicekoje izgrađuju određena tkiva, što nije moguće postići niti jednom drugom metodom. Zbog toga nije pretjerano reći da je MBST – terapijska magnetska rezonanca, revolucionarna metoda.

Zašto je MBST važan za sportaše?
Primjena MBST-a je posebno važna u pripremi sportaša, jer značajno smanjuje rizik ozljeda i prevenira kasniji razvoj osteoartritisa, koji je vrlo čest u bivših sportaša. Naime, tijekom sportske karijere dolazi do velikih naprezanja koja dovode do niza malih oštećenja hrskavice što može dovesti do kumuliranog učinka i ozljeda tijekom natjecanja već i kod manjih trauma. Zbog toga je kod sportaša važno redovito, jednom ili dva puta godišnje provesti MBST 3 ili 5 dana za redom, posebno za one zglobove koji trpe najveća opterećenja, kao što su koljena i LS kralježnica. Kako kod sportaša dolazi do čestog premora i ozljeda mekih tkiva (mišića, ligamenata, tetiva), ova metoda će pružiti brz, bezbolan i kvalitetan oporavak.

Je li MBST terapija na bilo koji način opasna?
Ne. Do sada, u posljednjih 10 godina od kada je prvi puta primijenjena, nikada se nije dogodilo da je MBST terapija uzrokovala nuspojave. Osim toga, magnetska rezonanca se koristi u dijagnostici preko 20 godina i dobro je poznato da nema zračenja niti drugih rizika po zdravlje.
Budući da se radi o elektro-magnetskoj energiji koja se stvara u našem tijelu, MBST je zapravo metoda koja koristi našu bio-energiju, pa tako ne može biti štetna po zdravlje.

Više o MBST terapijama te prevenciji i liječenju bolesti koštanog tkiva pogledajte ovdje.

U posebnoj ponudi K-centra možete pronaći: