* SWiNGMED - rješenje za bolnu kralježnicu! 3 medicinske terapije za otklanjanje bolova u leđima i prevenciju bolesti kralježnice novom revolucionarnom metodom pod medicinskim nadzorom za nevjerojatnih 450 kn!

 • Vrijednost 900 kn
 • Popust 50%
 • Ušteda 450 kn
90 kn
PDV je uključen u cijenu
Rezervaciju plaćate 90 kn, a ostatak od 360 kn po kuponu u Poliklinici
Prodano ponuda: 28 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Ponuda vrijedi za 3 terapije SWiNGMED metode otkanjanja i prevencije bolova u kralježnici i leđima
 • Rezervaciju od 90 kn plaćate na ŠaljiDalje, dok ostatak od 360 kn plaćate direktno u Poliklinici
 • Navedena akcijska cijena ponude vrijedi isključivo kupovinom kupona preko portala ŠaljiDalje.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • Poliklinika Vam nudi čitav niz mogućnosti obročnog plaćanja
 • Jedna osoba može kupiti i pokloniti neograničen broj kupona
 • Nakon kupovine kupona obavezna je najava u Poliklinici K-centar unutar 48 sati
 • Obavezna rezervacija termina putem e-maila:
  k-centar@k-centar.hr
  ili na telefonm 01/639 15 61
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao najmanje 24h ranije
 • Cjenik pogledajte ovdje
 • Rok iskoristivosti kupona: 30 dana od kupovine
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupona isti nije moguće koristiti
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Pratite nas na Facebooku
  SaljiDalje.hr

Poliklinika K-centar

Vrbik 8a, Zagreb


Telefon: 01/639 15 61

E-mail: k-centar@k-centar.hr

Web: www.k-centar.hr

Preporuči prijatelju

Muku mučite s bolovima u leđima? Dijagnosticirana vam je bolest kralježnice? Ovo je ponuda koja će vam učiniti život ljepšim! Ne vjerujete? Probajte :)

Dosadašnja iskustva na 50.000 pacijenta pokazuju da se razina boli smanjuje za 80 % već nakon samo nekoliko tretmana.

Bolesti kralježnice jedna su od najčešćih zdravstvenih problema naše civilizacije. Rijetke su osobe koje nikada nisu doživjeli bolove u leđima. Najčešće se to događa ljudima srednje životne dobi, a vezane su za prolaps diska i degenerativno-deformirajuće promjene kralježnice. Uzroci mogu biti različiti, no sigurno je da sjedeći način života ima značajan utjecaj. Usprkos činjenici da se radi o čestom zdravstvenom problemu medicina nije do nedavno imala prave odgovore niti dobra rješenja. Liječenje se uglavnom svodilo na primjenu antireumatika i lijekova protiv bolova te fizikalnu terapiju, no dobro je poznato da se time nije moglo postići brzo niti potpuno izlječenje. Zbog toga se često pristupalo operativnim zahvatima koji također nisu dobro rješenje budući da nakon zahvata uvijek ostaju trajne posljedice, a postoje i rizici same operacije.

Zbog toga SWiNGMED - dinamička ekstenzija i mobilizacija kralježnice, nova metoda razvijena u Austriji predstavlja uistinu značajnu novost, jer daje znatno bolje rezultate od drugih metoda i u kratkom roku oslobađa od bolova, a uz to je sigurna metoda s vrlo malo kontraindikacija. Koncept liječenja je dobro poznat i svodi se na istezanje kralježnice čime se oslobađa korijen živca, no način kojim se to izvodi je više fiziološki i daleko efikasniji od ostalih metoda. Dosadašnja iskustva na 50.000 pacijenta pokazuju da se razina boli smanjuje za *80 % već nakon samo pet tretmana.

Poliklinika K-centar prva je u Hrvatskoj uvela ovu metodu, čime je upotpunila program medicinskih usluga i metoda liječenja koje provodi te tako sigurno učvrstila svoje mjesto kao jedan od vodećih centara za koštano-zglobne bolesti u Hrvatskoj, pa i šire. Može se bez pretjerivanja reći da ima malo centara u svijetu s takvim programom liječenja skeletnih bolesti koje ima K-centar, a koji se temelji na novom konceptu liječenja "BAR" , čime se postižu puno bolji i dugoročniji učinci liječenja kombinacijom MBST – terapijske magnetske rezonance, Izokinetičke dinamometrije i terapije te "Tae do" tjelovježbe. SWiNGMED svakako upotpunjava ovaj program, posebno u liječenju bolesti kralježnice.

U posebnoj ponudi poliklinike K-centar možete izabrati:

* Istaknuti rezultati variraju od osobe do osobe