Tri ručne anticelulitne masaže za samo149 kn umjesto 360 kn u Beauty salonu Anna u Cvjetnome naselju u Zagrebu! Uspješno se riješite celulita i uštedite!

 • Vrijednost 360 kn
 • Popust 59%
 • Ušteda 211 kn
149 kn
PDV je uključen u cijenu
Prodano ponuda: 12 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Ponuda uključuje tri anticelulitne masaže u Salonu ANNA
 • Trajanje - 30 min 
 • Jedna osoba može iskoristiti 1, a pokloniti neograničen broj kupona
 • Nakon kupovine kupona obavezna je rezervacija termina na broj 092 11 22 377
 • Ukoliko propustite svoj termin ili ga ne otkažete 24 sata ranije, kupon će se smatrati iskorištenim
 • Radno vrijeme salona je
  od 12 do 19 h
 • Ispred zgrade nalzi se veliki parking
 • Nakon isteka roka valjanosti kupona, kupon nije moguće koristiti
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Pratite nas i na Facebooku:
  SaljiDalje.hr

Beauty salon Anna

Cvjetna cesta 13, Zagreb


Mobitel: 092 11 22 377

Preporuči prijatelju

Anticelulitna masaža je jedna od najboljih i najpopularnijih metoda eliminacije celulita, osobito ako je u pitanju ručna anticelulitna masaža!

Iako celulit smatramo samo nečime što narušava estetiku, on se zapravo sve češće smatra bolešću, tj. degeneracijom unutar vezivnog tkiva koje povezuje mišiće i kožu. 

U ponudi Beauty salona Anna na portalu Šalji Dalje možete pronaći:
- Pramenovi ili bojanje, botox, šišanje i fen frizura za samo 139 kn
- Šišanje za klince i klinceze za 29 kn

Loše navike poput dugotrajnog sjedenja, konzumiranja namirnica bogatih mastima i šećerima, pušenja, pijenja velikih količina alkohola i nedovoljnog kretanja samo potenciraju njegov nastanak. Događa se to da masne stanice nabujaju i što više bujaju stvaraju sve veću grudicu koja tada priječi normalan protok limfe i mikrocirkulaciju čime se pogoršava izgled kože i stvara se zatvoreni krug u kojem masne stanice dalje nastavljaju bubriti.

Nakon kupovine kupona obavezna je rezervacija termina s
ID-om kupona na broj: 092 11 22 377

Možda ste već pokušale s kremama, rolanjem , trčanjem, vožnjom bicikla. Ovo je odličan način da ga se drži pod kontrolom, no da biste se trajno riješili tvrdokornog celulita koji se formirao godinama trebat će vam nešto intenzivnije. Želite li prošetati zategnute i vretenaste noge bez neprivlačnih rupica pravo je vrijeme da se povrgnete anticelulitnoj masaži. 

Kada čujete riječ masaža pomislite na ugodan i opuštajući čin. Obično biste bile u pravu, no ako nikada prije niste pokušale riješiti celulit na ovaj način potrebno je napomenuti da se ovdje ne radi o nježnoj masaži, već o stručnim i čvrstim pokretima koji bi vam mogli prvih nekoliko puta ostaviti i masnice. Anticelulitna masaža koncipirana je kao vezivno-refleksna masaža koja uključuje obradu natkoljenica, potkoljenica, unutarnje i vanjske strane bedara, stražnje lože i stražnjice. Količina potrebnih tretmana varirat će s obzirom na stadij u kojem se nalazi celulit. Početni stadiji se mogu u potpunosti odstraniti već u 10 posjeta, dok onim čvrsto usađenim treba nešto više, no tu prosudbu prepustite stručnim rukama djelatnica Beauty salona Anna! Beauty salon Anna nalazi se u neposrednoj blizini centra grada, u Cvjetnome naselju do kojega možete prošetati ili se dovesti tramvajem odnosno automobilom.
Izvor: Zanosna.com