Profesionalno šminkanje vrhunskom kozmetikom i frizura po izboru za 399 kn kod Matee Lešćan, educirane na američkoj Akademiji za make-up dizajnera, osobi koja brine o izgledu mnogih estradnjaka na: Tvoje lice zvuči poznato,The Voice, Cro-A-Porter, Footloose...

 • Vrijednost 590 kn
 • Popust 32%
 • Ušteda 191 kn
399 kn
PDV je uključen u cijenu
Prodano ponuda: 5 Ponuda je istekla!

Napomene

 • Jedan kupon vrijedi za profesionalni make up vrhunskom profesionalnom kozmetikom i frizuru po izboru
 • Jedna osoba može iskoristiti i pokloniti neograničen broj kupona
 • Obavezna prethodna najava
  na tel. 095 508 2119 ili
  099 215 1660
 • Radno vrijeme salona prema dogovoru (prilagodljiv klijenticama)
 • Ukoliko propustite svoj termin ili ga ne otkažete 24 sata ranije, kupon će se smatrati iskorištenim
 • Nakon isteka roka valjanosti kupona, kupon nije moguće koristiti
 • Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
 • Pratite nas i na Facebooku:
  ŠaljiDalje.hr

Salon MATEA

Horvaćanska 27, Zagreb


Mobitel: 095 508 2119

E-mail: matealescan@hotmail.com

Preporuči prijatelju

Stiže vaših 5 minuta! Zablistajte u nadolazećim sastancima, izlascima i domjencima s profesionalnim make up-om i vrhunskom frizurom! Prepustite se stručnim rukama osobe koja se školovala u Americi te vodi brigu o izgledu mnogih javnih osoba od gradonačelnika Zagreba do glumaca, pjevača...

Bliži se poslovni sastanak, izlazak ili domjenak na kojem trebate zablistati? To je pravo vrijeme za prepustiti se u profesionalne ruke stručnih djelatnica salona MATEA. One će napraviti pravi mali make over s vrhunskom profesionalnom kozmetikom MUD, tako da će vas sigurno zamijeniti s nekom celebrity osobom. Uz vrhunski profesionalni make up MUD ponuda uključuje i modernu frizuru koja će odlično pristajati vašim crtama lica. Salon MATEA je naš dugogodišnji partner u kojeg polažemo potpuno povjerenje da ćete biti apsolutno zadovoljne svečanom frizurom, šminkom ili umjetnim noktima.

Matea Lešćan završila je prestižnu američku Akademiju make-up dizajnera. Radila je s poznatim ličnostima: Nina Badrić, Tony Cetinski, Josipa Lisac, Neda Ukraden, Goran Bare, Jelena Rozga, Jelena Veljača, Iva Jerković, Rene Bitorajac, Tarik Filipović te mnogim drugima. Radi i radila je na poznatim serijalima Tvoje lice zvuči poznato, The Voice, Footloose, Cro-A-Porter, Celebrity MasterChef, Shopping Kraljica, Larin izbor, Glas naroda, Hrvatski broj jedan i druge.

Ponuda uključuje profesionalnu glamuroznu šminku (make up) s vrhunskom profesionalnom MUD kozmetikom i prekrasnu svečanu frizuru. 

profesionalno sminkanje 1

Salon MATEA nalazi se u Horvaćanskoj ulici 27, u zgradi u kojoj se nalazi poznata pizzeria Baschiera. Kartu pogdajte ovdje. U salonu nude kompletnu uslugu vezanu za šišanje i izradu frizura (muške i ženske), njegu ruku i make up (šminjaknje, ugradnja umjetnih trepavica...).

Ostale ponude Salona MATEA

Certificirani tečaj ugradnje i geliranja noktiju